PashaU napisał:
Moderatorzy! Informuje was ze zadnych akcji, usuwan postów, zmian i banowań nieprzeprowadzacie bez mojej zgody... Czy to jest zrozumiałe? Jeśli trafi do mnie informacja je tak sie stało wyciągne konsekwencje
Ok...niech ci będzie, ale ciekawe jest to że jak np net nie będzie ci chodził a ktoś coś głupiego napisze to jak my się mamy z tobą skontaktować??
PashaU napisał:
mój telefon to 661113666... a cvhodzi mi dokładnie to to zebym ja wiedział ze ktos jest zbanowany czy cos zmieniliscie... No ale jesli net mi nie bedzie chodził to zróbcie tak jak uwarzacie za słuszne...
ok...
kolejny bez sensowny post... moderatorzy są po to aby banować, usuwać i zablokować... także pozdro 600 Vodzu^^ ;]
P.S.
"Moderator to osoba oceniająca jakość komentarzy na stronie WWW, kanale IRC, liście dyskusyjnej lub na forum. Celem moderacji jest zapobieganie trollowaniu, nadużyciu systemu komentarzy i zapewnieniu, że wpisy nie będą powodować kłótni. Moderatorzy dbają o przestrzegania zasad netykiety, a czasami również o czystość języka polskiego używanego w dyskusji poprzez zwracanie uwagi lub poprawianie błędów ortograficznych."
źródło wikipedia
vegito napisał:
kolejny bez sensowny post... moderatorzy są po to aby banować, usuwać i zablokować... także pozdro 600 Vodzu^^ ;]
P.S.
"Moderator to osoba oceniająca jakość komentarzy na stronie WWW, kanale IRC, liście dyskusyjnej lub na forum. Celem moderacji jest zapobieganie trollowaniu, nadużyciu systemu komentarzy i zapewnieniu, że wpisy nie będą powodować kłótni. Moderatorzy dbają o przestrzegania zasad netykiety, a czasami również o czystość języka polskiego używanego w dyskusji poprzez zwracanie uwagi lub poprawianie błędów ortograficznych."
źródło wikipedia
znowu się zgadzam:D heh:)
pusia napisał:
vegito napisał:
P.S.
źródło wikipediaznowu się zgadzam:D heh:)
z kim sie gdzadzasz? jesli z Vegito to masz 2 posty wyrzej ze ja chce poprostu wiedziec co wy robice z urzytkownikami i za co... k**** czy to tak trudno zrozumiec
Masz jakiś problem? Idź blokuj autostradę!
vegito napisał:
Jak ktoś dostanie bana to przecież zauważysz;] I prosimy o miłe wyrażanie się
bo jak nie to Karolinka Cię zje:PP ona umie każdemu ostro pojechać^^ także trzymaj się na baczności;]
no właśnie wyrażaj się bo w regulaminie jest o tym że mamy nie używać wulgaryzmów no i o błędach ortograficznych.. a Ty używasz wulgaryzmów i robisz błędy:) za to możemy na ciebie kare nałożyć hehe:)
I dla świętego spokoju będziemy ci mówić o zmianach itp, chociaż będziesz to u siebie widział ale looz;/